Çalışma Saatleri09:00 - 23:50
callİletişim+902426061882

Fethiye Tekne Turu Rotaları

6.05.2024 09:30:00

Fethiye Tekne Turu Rotaları

Tarihi dokularının yanında doğası, denize müthiş bir ahenkle uzanan plajı, koyları ile hafızalara kazınan Fethiye, önemli tatil duraklarından birisidir. Yalnızca ülkemizden değil dünyanın farklı bölgelerinden de binlerce ziyaretçinin adım attığı bir tatil beldesidir. Yamaç paraşütü, doğa yürüyüşleri gibi pek çok aktiviteye ev sahipliği yapmaktadır. Fethiye’de tatil yapanların olmazsa olmazlarından birisi ise tekne turları olarak bilinmektedir. Sizler de bu coğrafyadaki gizli koyları, adaları keşfetmek için Fethiye tekne turlarına katılabilirsiniz. Doğanın zarafetini gözlemlemek, anılarınıza yenilerini eklemek için bu fırsatı değerlendirmelisiniz. Fethiye tatili sırasında tercih edebileceğiniz tekne turu rotaları ise birden fazladır. 

Fethiye Tekne Turları 

Fethiye’ye geldiğiniz zaman muhakkak katılmanız gerekenlerden birisi tekne turlarıdır. Tekne turlarıyla ilgili detay vermek gerekirse de günübirlik olarak yapıldıkları ilk önemli detaydır. Farklı konsept ve tekne turlarıyla unutulmaz bir yolculuğa çıkabilirsiniz. Bu aşamada Fethiye 12 Adalar Tekne Turu, Fethiye Göcek Tekne Turu ve Ölüdeniz Tekne Turu gibi seçenekleri değerlendirebilirsiniz. Bunların haricinde farklı turlar da bulunmaktadır. Pek çok ziyaretçi seçimlerini özel teknelerden ve yat kiralama hizmetlerinden yana da kullanmaktadır. Bu sayede Akdeniz’in kendine hayran bırakan koylarında, aileniz ve sevdiklerinizle bambaşka bir deneyim yaşayabilirsiniz. 

Fethiye tekne turları genel olarak günün erken saatlerinde başlamaktadır. Fethiye limanından hareket eten tur, gün batımına yakın son bulmaktadır. Tura çıkmadan önce ise dikkat edilmesi gereken rezervasyon işlemlerini tamamlamaktır. Bu sayede işlerinizi sorunsuz ve daha kolay bir şekilde halletmiş olabilirsiniz. Geriye de Fethiye tekne turunun tadını çıkarmak kalmaktadır. Yazımız içerisinde tekne turu rotaları, güzergâhları gibi genel bilgilendirmelere yer verdik. Dilerseniz okumaya devam ederek bilgi sahibi olabilirsiniz. 

12 Adalar Tekne Turu

Fethiye’nin en çok dikkat çeken günübirlik turları arasında 12 adalar tekne turu yer almaktadır. Denizin güzelliklerini keşfetmek, eşsiz manzaralara şahitlik etmek isteyenler için hazırlanmış bir turdur. Fethiye Adalar Turu, doğanın el değmemiş koylarını keşfetmek için inanılmaz bir seçenektir. Tekne turları sayesinde mavinin ortasında bir yolculuğa çıkmış gibi hissediyorsunuz. Tur rotası ise, tur şirketlerine göre değişiklik göstermektedir. Genel olarak incelendiğinde ise Katrancı Koyu, Göcek Adası, Atbükü koyu şeklinde başlamaktadır. Sonrasında ise Yassıca adasından Turunç Adasına, oradan da Fethiye Kızıl adaya geçiş sağlanmaktadır. Bu birbirinden kıymetli adaları ziyaret edenler ise doğanın benzersiz güzelliklerini keşfe çıkmış olmaktadır. Sıraladığımız bölgelere karayolu üzerinden ulaşım bulunmamaktadır. Bundan ötürü de yalnızca tekne turları ve özel tekneler kullanılarak gidilebilmektedir. 

12 adalar tekne turu ortalama olarak incelendiğinde altı saat sürmektedir. Bu süre zarfında denizin ve güneşin tadını çıkarabilirsiniz. Aynı zamanda tüm güzelliklerin size ne kadar iyi geleceğini de fark edebilirsiniz. Çift olarak, ailenizle ya da arkadaşlarınızla 12 adalar turuna çıkarak anılarınıza eşsiz bir deneyim ekleyebilirsiniz. Aynı zamanda Fethiye kiralık villa seçeneklerine de göz atmayı unutmayın!

Ölüdeniz Tekne Turu

Mavinin ve yeşilin birleştiği, berrak suların güneşi selamladığı Ölüdeniz, tekne turu yapılan noktalardan birisidir. Fethiye Ölüdeniz tekne turu oldukça da popülerdir. Günübirlik olarak çıkılan turlardan biri olmasının yanında ilk olarak Ölüdeniz İskelesinden hareket etmektedir. Sonrasında Ege ve Akdeniz’in buluşmakta olduğu mavilikle bir araya gelmenizi sağlamaktadır. Sizler de bu turlara katılıp Ölüdeniz ve çevresindeki koyları ziyaret edebilirsiniz. Toplamda yedi saat kadar süren turda Kelebek vadisi, Akvaryum Koyu, Soğuk Su koyu ve Deve Plajı ziyaret edilmektedir. Yalnızca tekne kullanılarak ulaşım sağlanabilen bu noktalarda doğanın tadını doyasıya çıkarabilirsiniz. Mola saatlerinde sualtı dünyasını keşfe de çıkabilirsiniz. Tur fiyatları ise değişiklik göstermektedir. İçerisinde öğle yemeği, sigorta ve rehberlik hizmeti gibi seçeneklere de yer verilebilmektedir. 

Göcek Tekne Turu 

Tekne turu meraklılarının katılması gereken turlardan birisi elbette ki Göcek turudur. Sizler Fethiye’de bulunan birçok plaj üzerinden Göcek turuna katılım sağlayabilirsiniz. Koyları ziyaret etmenizi sağlayan bu tekne turu ile Kleopatra koyuna, Gübün koyuna, Yavansu koyuna, Akvaryum ve Bedri Rahmi koyuna gidebilirsiniz. Aynı günde her koyda yüzebilme fırsatını da en iyi şekilde değerlendirebilirsiniz. Sevdiklerinizle birçok anı biriktirebilir, anın tadını çıkarabilirsiniz. Sabah saatlerinde başlamakta olan tur, rota bitiminde akşamüzeri sonlanmaktadır. Fiyatlandırmalar ise tur rotasına, içeriğine ve teknenin özelliklerine göre değişiklik göstermektedir. 

Sizler Fethiye tekne turu deneyimini yaşamak istediğiniz zaman ise önceden bazı detaylara dikkat etmelisiniz. Bir tur acentesinden destek alarak rezervasyon oluşturabilirsiniz. Böylece hem rota konusunda daha kapsamlı bir bilgi sahibi olabilir hem de tekne turuna çıkarken istemediğiniz durumlarla karşılaşma olasılığını da ortadan kaldırmış olursunuz. Muazzam bir tatil deneyimi yaşamak için tekne turunu yapmadan gelmemelisiniz. Böylece tatilinizi doludizgin geçirebilir, daha önce hiç görmediğiniz koylarda, farklı deneyimler yaşayabilirsiniz. Tekne turu seçiminizi yaparken rotayı, turun türünü ve temasını da dikkate almalısınız. Böylece en iyi rotalarda, gezmeye ve görmeye değer olan pek çok güzelliğe şahitlik etmiş olabilirsiniz. Tatil deneyimlerinin olmazsa olmazlarından olan Fethiye tekne turu ile gününüzü en kaliteli şekilde geçirebilirsiniz. 

Ayrıca harika kiralık villa fırsatları için sitemize göz atmayı unutmayın!

 


 

WhatsApp
×Müşteri Temsilcileri
XREZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :Çıkış Tarihi:
Ön Ödeme ₺0,00
Kapıda Ödenecek ₺0,00
Kısa Süreli Konaklama Bedeli ₺0,00
İndirim₺0,00
₺ 0,00 x 0 gece₺0,00